Kategorier
Støttet indhold

Flytning af træningsmaskiner

Træningsmaskiner er tunge og de er ikke bare lige at flytte. Der er dog mange tilfælde hvor det kan være nødvendigt at flytte dem og hvis du ikke har plads i din bil, kan du få billig hjælp af et flyttefirma.

Der kan som sagt være flere situationer der kræver at man får flyttet træningsmaskiner såsom en romaskine, en motionscykel el. et løbebånd. Det kunne være:

  • Du flytter til et nyt hjem.
  • Du har solgt din træningsmaskine og skal levere den.
  • Du har købt en brugt træningsmaskine og skal hente den.
  • Du skal have flyttet den til en anden adresse.

I steder for at tage direkte kontakt til et lokalt flyttefirma, får du her et par tips til hvordan fragten af en træningsmaskine kan blive noget billigere.

Billig flytning som returtransport

Der er rigtig mange vognmænd og flyttefirmaer der køre retur efter en levering, men helt tomme vogne. Denne kapacitet sælger de gerne billigt for bare at tjene en småskilling på returkørslen. På den måde kan du få flyttet din træningsmaskine billigt.

Du kan enten selv tage fat i et flyttefirma og høre om det er noget de kan hjælpe med el. benytte en portal som Fragtopgaver til at få tilbud fra vognmænd med en tom returkørsel.

Lej el. lån en flyttebil

Du kan leje en flyttebil fra dit lokale udlejerfirma el. låne en større varevogn af en bekendt, og på den måde få flyttet din træningsmaskine hen hvor den skal flyttes hen.

Det er ligeledes en billig løsning eller det kan det i hvert fald være. Det du skal være opmærksom på når du lejer en bil fra et biludlejningsfirma, er at du ofte skal lægge et stort depositum og så skal du efterfølgende vente på at det bliver tilbagebetalt, hvilket kan være træls hvis du kun skal bruge bilen en dag.

Køb en ny træningsmaskine

Den sidste løsning er at købe en ny træningsmaskine, hvor fragten ofte vil være inkluderet fra shoppens side af, og er den ikke inkluderet er den i hvert fald billigere end du selv kan få den.

Det kræve selvfølgelig at du har råd til en helt ny træningsmaskine og efterlader dig stadig med den gamle træningsmaskine og hvad du skal gøre med den. Nogle gange er det en fordel at købe en ny træningsmaskine da den er så meget bedre for dig og det udbytte du får ud af træningen, og så kan du få den leveret lige til hvor du ønsker det.

Du kan finde inspiration til nye træningsmaskiner på Fitfact.no, hvor du finder uddybende guides til valg af de bedste motionscykler, romaskiner og løbebånd til træning i hjemmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *