Om Dan’s Flyt

Flyttefirmaet DansFlyt Flytteforretning i Aalborg, blev startet i 2004 af Dan Poulsen. Siden opstarten af flyttefirmaet i Aalborg, har de varetaget mere end 300 flytninger årligt, hvor flyttefirmet stod for alt ved flytningen. Det indebar løftegrej, tæpper til nedpakning og udskiftning af nedslidte ting. Vi driver derfor fortsat siden med samme mindset og forsøger at sætte dig sammen med de bedste flyttefirmaer i Aalborg, sådan så du får den bedst mulige flytning til el. fra Aalborg.

Det betyder altså også at denne hjemmeside ikke længere repræsentere ét flyttefirma, men i stedet mange og forsøger at hjælpe dig som forbruger at finde den rigtig løsning på din flytning i Aalborg, Hasseris, Svenstrup, Nibe, Vodskov, Aabybro, Gug, Klarup og Nørresundby.

Det hele foregår digitalt her på siden hvilket betyder du altid kan få et godt tilbud på din flytteopgave af vores digitale assisten Dan. Der er altså åbent hele året, så du kære forbruger altid kan få kontakt til et flyttefirma i forbindelse med deres flytning. Vi bestræber os på at være serviceminded og professionelle, så du kan få den kvalitetsflytning som forventes.

Hjælp de gode projekter – det gør vi!

Der er rigtig mange gode projekter derude som er værd at støtte op om. Det har vi erfaret gennem mange år, og vælger derfor også nogle projekter hvert år som vi støtter op om ved at give dem opmærksomhed via vores side.

Herunder kan du se de projekter vi gerne vil skabe opmærksomhed omkring, og vil du gøre det samme kan du indsætte deres badge på din hjemmeside eller klikke dig videre til deres hjemmeside for at læse mere herunder:

Ansøg om gratis foreningshjemmeside
Tilbud til danske foreninger
Fjern plastik fra havet
Gør opmærksom på plastik problemet i havene