Om Dan’s Flyt

Flyttefirmaet DansFlyt Flytteforretning i Aalborg, blev startet i 2004 af Dan Poulsen. Siden opstarten af flyttefirmaet i Aalborg, har vi varetaget mere end 300 flytninger årligt. Vi vedligeholder regelmæssigt vores løftegrej, samt tæpper til nedpakning af indbo udskiftes efter behov. Det sikrer altid vores kunder den bedst mulige flytning.

Vi har åbent alle årets dage, hvilket gør, at vores kunder altid kan få kontakt til os med spørgsmål, som de må have i forbindelse med deres flytning. Vi bestræber os på at være serviceminded og professionelle, så vores kunder kan få den kvalitetsflytning som forventes.

Hjælp de gode projekter – det gør vi!

Der er rigtig mange gode projekter derude som er værd at støtte op om. Det har vi erfaret gennem mange år, og vælger derfor også nogle projekter hvert år som vi støtter op om ved at give dem opmærksomhed via vores side.

Herunder kan du se de projekter vi gerne vil skabe opmærksomhed omkring, og vil du gøre det samme kan du indsætte deres badge på din hjemmeside eller klikke dig videre til deres hjemmeside for at læse mere herunder:

Ansøg om gratis foreningshjemmeside
Tilbud til danske foreninger
Fjern plastik fra havet
Gør opmærksom på plastik problemet i havene